субота, 5 вересня 2020 р.

Утворення територіальних виборчих округів

П О С Т А Н О В А 

05  вересня  2020 року                                                        № ___5____

Про прийняття  рішення  утворення територіальних виборчих округів Самбірською міською територіальною виборчою комісією .

З метою забезпечення  підготовки і проведення чергових місцевих виборів депутатів  міської ради, міського голови  ( територіальної громади з кількістю виборців 10 тисяч і більше) відповідно до  частини  сьомої статті 201 Виборчого  Кодексу.

п о с т а н о в ля є:

1. Утворити територіальні виборчі округи Самбірською міською територіальною виборчою комісією з перших виборів депутатів міської  ради, міського голови та  присвоїти  номери кожного з округів,  встановити кількість мандатів, що розподіляються на кожному окрузі,згідно з додатком.

2. Цю постанову оприлюднити для загального ознайомлення на стенді офіційних матеріалів комісії  у порядку, визначеному частиною  сьомою ст.201  Виборчого кодексу України, оприлюднити на офіційному веб-сайті Самбірської міської територіальної виборчої  комісії ( частина  четверта ст.23 в редакції Закону № 805-IX від 16.07.2020 року).

 3. Копію цієї постанови надіслати Центральній виборчій комісії.

 4. Надати відомості про утворення територіальних виборчих округів ВВ  Державного реєстру виборців для подальшого надсилання ЦВК. Самбірською міською територіальною виборчою комісією .

Постанова № 5


Додаток до постанови № 5

Немає коментарів:

Дописати коментар